Nyomtató bérlés

Bérelhető Színes nyomtatók

 

Miért jó önnek a nyomtató bérlés?

Nyomtatás beruházás nélkül profi készülékekkel. Költségként leírható bérleti és üzemeltetési szolgáltatásunk biztos pont a vállalat életében. Egykapus irodaüzemeltetés, nyomtatók és informatika egy kézben a garantált biztonság érdekében.

Intelligens készülékek, kiszámítható költségek, teljes körű rendszergazdai szolgáltatás.

 

Színes nyomtatók és fénymásolók kisirodák számára

Canon i-Sensys 735 színes nyomtató bérlése kisirodák számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 1000 oldal fekete-fehér és 200 oldal színes nyomtatást és másolást valamint 300 oldal szkennelést.


Sebesség: 28 oldal/perc

 

Színes nyomtatók és fénymásolók nagyvállalatok számára

Kyocera Taskalfa 2552i színes fénymásoló bérlése nagyvállalatok számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 5000 oldal fekete-fehér és 2000 oldal színes nyomtatást és másolást valamint 1000 oldal szkennelést.

Sebesség: 45 oldal/perc

 

Színes nyomtatók és fénymásolók KKV-k számára

Konica C3850 színes fénymásoló bérlése KKV-k számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 3000 oldal fekete-fehér és 1000 oldal színes nyomtatást és másolást valamint 500 oldal szkennelést.

Sebesség: 35 oldal/perc

Bérelhető Fekete-Fehér nyomtatók

 

Fekete-Fehér nyomtatók és fénymásolók kisirodák számára

Fekete-Fehér nyomtatók és fénymásolók KKV-k számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 3.000 oldal fekete-fehér nyomtatást és másolást valamint 600 oldal szkennelést.

Sebesség: 30 oldal/perc

 

Fekete-Fehér nyomtatók és fénymásolók nagyvállalatok számára

Fekete-Fehér fénymásoló kisirodák számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 10.000 oldal fekete-fehér nyomtatást és másolást valamint 2.000 oldal szkennelést.

Sebesség: 45 oldal/perc

 

Fekete-Fehér nyomtatók és fénymásolók KKV-k
számára

Fekete-Fehér fénymásoló kisirodák számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 5.000 oldal fekete-fehér nyomtatást és másolást valamint 1.000 oldal szkennelést.

Sebesség: 40 oldal/perc 

A nyomtató piac jelene és jövője.

Legalább tíz éve közbeszéd tárgya a papírmentes iroda ami a nyomtatások számának drasztikus csökkenését jósolja, a valóság ezzel szemben a nyomtatók számának növekedése és a nyomtatások számának stagnálása. Nyilvánvaló, hogy hosszútávon nyomtatások száma csökkeni fog és a papírmentes iroda teret fog nyerni valamikor a távoli jövőben. Most az átmeneti időszakot érjük, ahol a nyomtatást még jó darabig alkalmazni fogjuk az irodai munkák során. A változás az, hogy a nyomtatást mint folyamatot optimalizáljuk, tehát nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatásunkkal üzleti és technikai oldalról közelítve a felhasználó számára egyszerű és átlátható viszonyokat teremtünk ami egyben a költségeket is csökkenti. A saját tulajdonú nyomtatóparkkal szemben számos előnyel bír a szolgáltatásunk, például a homogén nyomtatópark fenntartása mindig könnyebb mint a heterogén nyomtatóparké. A szerződött ügyfeleink munkáját támogatja a folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatunk. A nyomtatók amortizálása és avulása nem terheli a felhasználót mint ahogy az új nyomtatók beruházása sem. Mi biztosítjuk a nyomtatókat a kellékanyagokat, a nyomtatók javítását valamint karbantartását. Tartós nyomtató meghibásodás esetén cseregépet biztosítunk. Manapság az egyik legfontosabb feladatunk a rohamosan változó (frissülő) informatikai környezet miatt a nyomtatók üzemeltetésének informatikai támogatása. A korszerű vállalati informatikai rendszerben elengedhetetlen a nyomtatók és másológépek menedzselésére és felügyeletére alkalmas rendszerek alkalmazása mint pl. SafeQ és a Printfleet.