GreenWorld nyomtatók a föld természeti környezetének megóvásáért.

Az informatikai és az irodatechnikai ipar hulladéktermelése és a leselejtezésre kerülő készülékek a természeti környezetünkre rendkívül káros hatást gyakorolnak. Tudatos magánszemélyek és vállalkozások egyre többek tesznek azért, hogy a saját ökológiai lábnyomukat folyamatosan csökkentsék. Teszik ezt azért, hogy az utánunk következő generáció is képes legyen teljes életet élni ezen a földön.

Az irodatechnikában elsősorban a kellékanyagok gyártásában és újra gyártásában találhatók zöld technológiás változatok, ezek is jelentős mértékben csökkentik az iparág károsanyag kibocsátását.

A legtöbb nyomtató és másológép gyártó emellett gyárt újraépített készülékeket, ezek használati értéke megegyezik az új készülékekével, élettartama minimum az új gyári érték 80%-a.  Ezzel elmarad a gyártás során  keletkező jelentős károsanyag termelés, a készülék leselejtezésére pedig jóval később kerül sor.

A Printer Service Kft. nyomtató gyártói múltjának köszönhetően birtokában van minden üzemeltetési, szervizelési és számos gyártási technológiáknak, így szintén vállalkozik újraépített készülékek gyártására. A gyártás során a beérkező használt készülékek általános bevizsgálásra kerülnek és csak a szigorú minőségi követelményeket teljesítő eszközök kerülnek fel a gyártósorra. A folyamat a berendezések teljes szétszerelésével kezdődik, az általános kopó alkatrészek állapottól függetlenül cserélődnek, a többi alkatrész tételes bevizsgáláson esik át és szükség esetén cserére kerül. Az elemek általános tisztása után a készülék újra összeszerelésre történik, majd a HDD és egyéb memóriák törlése után a legújabb firmware-ek feltöltése következik. Ezt három napos teszt üzem követi. A sikeres teszt után a külső esztétikai felújítás történik. Az elkészült berendezés és a gyári új készülék, sem laikus sem tapasztalt szakember számára nem különböztethető meg. A folyamat végén a készülékek új csomagolást kapnak és így kerülnek kiszállításra a megrendelőkhöz.  A GreenWorld nyomtatókra 1 év vagy 60.000 oldal,  a másológépekre 1 év vagy 200.000 oldal garanciát vállalunk.