Fénymásoló bérlés

Bérelhető Színes másológépek

 

Miért jó önnek a fénymásoló bérlés?

Fénymásolás beruházás nélkül profi készülékekkel. Költségként leírható bérleti és üzemeltetési szolgáltatásunk biztos pont a vállalat életében. Egykapus irodaüzemeltetés, fénymásolók és informatika egy kézben a garantált biztonság érdekében.

Intelligens készülékek, kiszámítható költségek, teljes körű rendszergazdai szolgáltatás.

 

Színes fénymásolók és nyomtatók KKV-k számára

Színes fénymásoló bérlés KKV-k számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 3.000 oldal fekete-fehér és 500 oldal színes nyomtatást és másolást valamint 600 oldal szkennelést.


Sebesség: 30 oldal/perc

 

Színes fénymásolók és nyomtatók nagyvállalatok
számára

Színes fénymásoló bérlés nagyvállalatok számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 10.000 oldal fekete-fehér és 3.000 oldal színes nyomtatást és másolást valamint 2.000 oldal szkennelést.


Sebesség: 55 oldal/perc

 

Színes fénymásolók és nyomtatók vállalatok számára

Színes fénymásoló bérlés vállalatok számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 5.000 oldal fekete-fehér és 1.000 oldal színes nyomtatást és másolást valamint 1.000 oldal szkennelést.


Sebesség: 30 oldal/perc

Bérelhető Fekete-Fehér fénymásológépek

 

Fekete-Fehér fénymásolók és nyomtatók kisirodák számára

Fekete-Fehér fénymásoló bérlés kisirodák számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 3.000 oldal fekete-fehér nyomtatást és másolást valamint 600 oldal szkennelést.


Sebesség: 40 oldal/perc

 

Fekete-Fehér fénymásoló és nyomtatók nagyvállalatok számára

Fekete-Fehér fénymásoló bérlés nagyvállalatok számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 10.000 oldal fekete-fehér nyomtatást és másolást valamint 2.000 oldal szkennelést.


Sebesség: 55 oldal/perc

 

Fekete-Fehér fénymásolók és nyomtatók KKV-k
számára

Fekete-Fehér fénymásoló bérlés KKV-k számára

Teljeskörű nyomtató bérleti és üzemeltetési szolgáltatás választható informatikai támogatással. Tartalmaz 5.000 oldal fekete-fehér nyomtatást és másolást valamint 1.000 oldal szkennelést.


Sebesség: 35 oldal/perc 
A bemutatott készülékeket, beruházás nélkül, fénymásoló bérlés szolgáltatásként kínáljuk.  A kiválasztott színes vagy fekete-fehér fénymásológépet néhány napon belül kiszállítjuk és telepítjük az Ön telephelyén.