Nyomtató bérlés az ötödik közmű az okos irodában

Nyomtatás - azonnal!

Növelje kapacitását az üzemeltetési szakterületek kiszervezésével! Amikor a kritikus pillanatokban cserbenhagy a nyomtató vagy a másológép, akkor érdemes elgondolkozni a minőségi váltáson. Nyomtató bérlési és üzemeltetési szolgáltatásunkkal garantált időkeretben és minőségben készülnek el dokumentumaik. Használja ki fejlett nyomtató kezelési és felügyeleti szolgáltatásainkat!

Miért a nyomtatóbérlés?

Beruházás nélkül kezdheti a munkát.

Szolgáltatásunk megrendelése a legegyszerűbb megoldás a megbízható nyomtatók és másolók "beszerzésére".

Nincs hűségidő kötelezettség.

Határozatlan idejű szerződés alapján szabadon választhatja meg a vállalt fogyasztást és menet közben válthat készülék kategóriát.

Teljeskörű üzemeltetési szolgáltatás.

Önnek csak a papírt és az energiát kell biztosítani. Elszámolás alapja a mindenkori fogyasztás

Miért a nyomtató bérlés?
Beruházás nélkül kezdheti a munkát.

Mindig a legkorszerűbb eszközökkel dolgozhat.

Gépparkunk folyamatos fejlesztésével használhatja a kor hatékony munkameneteit!

Beruházás nélkül kezdheti a munkát.

Biztonságos adatkezelés.

Bizalmas, belső hasznaltra szánt dokumentumai nyomon követhetőek.

Beruházás nélkül kezdheti a munkát.

Folyamatos irodatechnikai és informatikai támogatás.

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre áll akár irodatechnikai, akár informatikai probléma esetén.


Fontos nyomtatásaihoz válassza ki a megfelelő szolgáltatási csomagunkatInformatika és irodatechnika egy kézben

A XXI. század emberének legfontosabb munkaeszköze az alkalmazott informatikai rendszer. A szakterületen megteremtett értéket, legyen az termék vagy szolgáltatás, értékesíteni, leszállítani és az eredményt megőrizni IT nélkül ma már lehetetlen. A versenyképesség egyik feltétele a megbízható és fejlett informatika. A piacon maradáshoz a szakterület fejlesztését össze kell hangolni az IT fejlesztésével és megbízhatóan kell tudni üzemeltetni. A meghibásodások kezelését tervezhetővé kell tenni, ebben segít Önnek a Printer Service Kft.Nem hinni kell hanem mérni!

A legtöbb felhasználónál nincs pontos nyilvántartás az egyes alkalmazottak valós nyomtatási tevékenységéről, bizalmi alapon működik a folyamat már hosszú évek óta. Tanulságos történeteket mesélnek el azok a felhasználóink akik már bevezették valamelyik nyomtatás felügyeleti rendszerünket. Az egyik változás a nyomtatási mennyiség 20 – 30% -os csökkenése. A másik változás a nyomtatási költségeik pontos követése és tervezhetősége. Emellett számtalan új megoldással tudják a munka folyamataikat fejleszteni, például a mobil nyomtatás vagy a roaming nyomtatás.

Lakat alatt az üzleti nyomtatás

Minden vállalkozás legfontosabb értéke a hosszú évek alatt összegyűjtött üzleti adatbázis, vagy az egyedi műszaki megoldásaik leírása. Ezek biztonsága már informatikai területen megoldható. Viszont azt, hogy ezeket ki és mikor nyomtatta ki szinte senki nem tudja megmondani. Így nem zárható ki, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek létfontosságú adataink. Fejlett nyomtatásvezérlő megoldásunk minden egyes nyomtatást eltárol és teljes kontrollt biztosít a hálózati nyomtatási környezet felett.


Lakat alatt az üzleti nyomtatás

GreenWorld nyomtatók a föld természeti környezetének megóvásáért

Az irodatechnikában elsősorban a kellékanyagok gyártásában és újra gyártásában találhatók zöld technológiás változatok, ezek is jelentős mértékben csökkentik az iparág károsanyag kibocsátását.A legtöbb nyomtató és másológép gyártó emellett gyárt újraépített készülékeket, ezek használati értéke megegyezik az új készülékekével, élettartama minimum az új gyári érték 80%-a. Ezzel elmarad a gyártás során keletkező jelentős károsanyag termelés, a készülék leselejtezésére pedig jóval később kerül sor.

A Printer Service Kft. nyomtató gyártói múltjának köszönhetően birtokában van minden üzemeltetési, szervizelési és számos gyártási technológiáknak, így szintén vállalkozik újraépített készülékek gyártására
GreenWorld nyomtatók a föld természeti környezetének megóvásáért

Rugalmas finanszírozási konstrukciók

Rugalmas finanszírozási konstrukciók

A vevői igényekhez igazodva lépcsőzetes felügyeleti szinteket tudunk biztosítani. A legegyszerűbb naplózási megoldásainkat a szolgáltatási csomagjainkban beépítve, díjmentesen kínáljuk. Az emeltszintű komplex nyomtatásvezérlő funkciókat egyedi igényekre optimalizálva tudjuk ajánlani.


Informatika hálózatok

A Printer Service Kft. egy 15 éves szakmai tapasztalatra építve, 2006-ban új divíziót nyitott informatikai palettáján, a strukturált hálózatépítést. Az informatika terjedése óriási méreteket öltött az elmúlt évtizedekben és napjainkban már a legkisebb cégek működéséhez is elengedhetetlen a strukturált hálózat megléte. Egy megfelelően kiépített strukturált hálózat hosszú távra biztosítja a gyors, megbízható adatátviteli lehetőséget, ami szükséges feltétele a hatékony munkavégzésnek. A strukturált hálózatok szabványos elemekből épülnek fel, ami lehetővé teszi a végpontok többcélú felhasználását, áthelyezhetőségét, bővíthetőségét.


Strukturált hálózatok kiépítése