Automatizált számlafeldolgozási

Tegye gyorsabbá az üzleti folyamatait! 

 

Az ABBYY FlexiCapture egy rendkívül pontos, skálázható adatfeldolgozó és dokumentum-rögzítő megoldás, amely a beérkező papíralapú és elektronikus dokumentumokból intelligens módon kivonja az üzleti adatokat. A munkafolyamatokat átláthatóbbá teszi és a szükséges munkamennyiséget jelentősen csökkenti. Az ABBYY FlexiCapture automatikusan azonosítja a dokumentumokat, csak az üzleti szempontból kritikus adatokat rögzíti, és azokat a vállalati üzleti rendszerekbe továbbítja.

Leggyakoribb alkalmazási területe a számlafeldolgozás, számviteli és kontrolling osztályok számára.

Szolgáltatásunkkal a bejövő számlák, szállítólevelek vagy szerződések feldolgozása automatizálható. Az időt rabló manuális bevitel helyett az adatok egyből az Ön adatbázisában vagy „csak” egyszerűen XML formátumban jelennek meg. 

 

Automatizált számlafeldolgozás

 

Az ABBYY FlexiCapture egy nagyteljesítményű adat-kinyerő és dokumentum feldolgozó megoldás a világ vezető technológiafejlesztőjétől. Arra tervezték, hogy tetszőleges struktúrájú és összetettségű dokumentumfolyamot legyen képes üzleti adatokká alakítani. 

A beépített díjnyertes karakter-felismerési technológiák, az automatikus dokumentum osztályozás, valamint a méretezhető és testre szabható felépítés mind azt jelenti, hogy segítségével tetszőleges méretű vállalat modernizálhatja üzleti folyamatait, növelheti hatékonyságát és csökkentheti költségeit.

 

Kérjen ingyenes próbalehetőséget, amivel élő környezetben próbálhatja ki a rendszert.